Víc než izolace...

Potravinářský průmysl

Už žádné plísně...

Izolace Chytrou pěnou je vhodným řešením i v potravinářském průmyslu. Ať jde o skladiště potravin, výrobny, či třeba restaurační zařízení, Chytrá pěna je 100 % ekologicky nezávadná a šetrná k životnímu prostředí. Výběr konkrétní pěny se dle umístění liší – jednotlivé pěny mají odlišné fyzikální vlastnosti a rozdílnou tepelnou účinnost.

Například měkká pěna EKO S 500 skvěle zaizoluje a na rozdíl od skelné vaty či celulózy má nulovou potravinovou hodnotu a nechutná hlodavcům ani jiným škůdcům. Utěsní každou spáru a nenechá volnou ani skulinku, nemusíte se tedy bát ani vzniku plísní.

Měkká pěna se skvěle hodí jako izolace střech, příček, stěn a stropů či třeba míst, která jsou méně namáhaná. Je paropropustná, vzduchotěsná a funguje také jako zvuková izolace, proto je možné ji použít i v místech náročných na hluk.

Poradí si i s vlhkými místnostmi

Oproti tomu tvrdé pěny mají díky uzavřené buněčné struktuře hydroizolační vlastnosti a fungují samy o sobě jako parozábrany. Hodí se tak například na střechy, podlahy, do vlhkých místností či třeba do kuchyní.

Hydroizolační nátěry a nástřiky

Hydroizolační systémy Chytrá pěna jsou certifikovány pro styk s pitnou vodou, povrch je lehce omyvatelný a díky unikátní technologii provedeme za jeden den plochu až 1000 m2.

Protiplísňové nátěry

Naše společnost prování také unikátní antibakteriální a protiplísňový nátěr s obsahem iontů stříbra pro větší účinek k hubení bakterií

Izolace Chytrou pěnou je skvělým řešením pro potravinářský průmysl nejen díky unikátním tepelně-izolačním vlastnostem, ale také pro svůj vysoký hygienický standard.

Hodí se pro

  • odstranění promrzání, vzlínání vlhkosti, odstranění kondenzace
  • kuchyně, omyvatelné prostory, hygienicky náročné prostory

Spočítejte si cenu Vaší izolace

Spočítejte
si cenu
Vaší izolace
+ Přidat poznámku
Petr Konupčík (průmyslova izolace - chladírenský, potravinářský, haly, podlahy)

Petr Konupčík

provozní ředitel

„Nacházet úspory při provozu velkého průmyslového objektu je vždy snazší ve chvíli, kdy nikam nezatéká a netopíme Pánu Bohu do oken.“