logo Víc než izolace ...

Potřebujete poradit?

+420 735 700 770 po-pá 8:00 - 17:00
cs
  • sk

Potřebujete poradit

+420 735 700 770

Články blogu

picture

Jak na tepelnou izolaci průmyslových hal?

22.7.2020

Nutnost důkladného zateplení a hydroizolace se netýká pouze obytných budov, ale také průmyslových objektů. Nezřídka zde totiž dochází ke kondenzaci vody, která následně páchá neplechu.

To ale není to jediné, s čím vám správná izolace pomůže. Díky ní můžete navíc předejít výrazným tepelným ztrátám. Proč zvolit právě stříkanou PUR pěnu?

Jak na opravu ploché střechy?

16.7.2020

V posledních letech jsou ploché střechy velmi oblíbené. ✅ Nedokonalosti, které je v minulosti provázely, se s příchodem moderních materiálů zcela vytratily. ✅

I tak je ale občas potřeba přikročit k nutným opravám a pustit se do sanačních prací – obzvlášť u starších staveb. Jak celý proces vypadá?

Nejčastější chyby při zateplování PUR pěnou

17.6.2020

Se zateplením staveb pomocí stříkané polyuretanové pěny ✅ se setkáváme stále častěji, jedná se o spolehlivý materiál s dlouhou životností, který napomáhá celoroční úspoře – ovšem jen za určitých okolností.

Ne vždy se dostaví bezchybný výsledek. K jakým chybám a omylům nejběžněji dochází?

Ideální zateplení pro stavby s téměř nulovou spotřebou energie? Nástřiková PUR pěna

12.6.2020

Od začátku letošního roku se domy s nulovou energetickou spotřebou staly novým standardem. ✅ Jejich stavbu doprovází celá řada různých specifik – od konstrukce bez tepelných mostů přes řízené větrání, vytápění a ohřev vody až po kvalitní zateplení.

Jaký tip izolace je pro podobný dům vhodný?

Nezapomeňte na hydroizolaci ploché střechy

13.5.2020

Hydroizolace střechy je velmi důležitá, protože celou konstrukci chrání proti vodě. ✅

Vyplatí se ji pravidelně kontrolovat.

Pokud ji teprve vybíráte, zvažte následující: Čím kvalitnější materiál zvolíte, tím déle vaše střecha vydrží ve skvělém stavu.

Účinná obrana proti vedru? Dodatečná izolace či vegetační střecha

2.5.2020

Jestli i vás v letních měsících sužuje neúnosné vedro a už mnohokrát jste zvažovali pořízení klimatizace, zastavte se – celoroční službu ✅ vám prokáže precizní zateplení a to jak fasády, tak i střešních prostor.

U plochých střech se v posledních letech objevuje ještě jeden užitečný trend ✅, který přispívá k příjemnějšímu domácímu klimatu – takzvané vegetační střechy.

Autoři blogu