logo Víc než izolace ...

Potřebujete poradit?

+420 735 700 770 po-pá 8:00 - 17:00
cs
  • sk

Potřebujete poradit

+420 735 700 770

Ideální čas na zateplování? Květen!

picture

Máte v plánu zateplit si svůj dům nebo zahradu, ale pořád váháte, kdy se do toho pustit? Tak na nic nečekejte a začněte ihned. Jedině tak budete mít svůj dům připravený už na letní vedra. Navíc květen je skvělým obdobím pro zateplování PUR pěnou, materiálem, který perfektně zateplí každou mezeru a vydrží vám desítky let.

Špatně, nebo dokonce vůbec nezateplený dům vám přinese spoustu starostí. V zimě se nedoplatíte kvůli velkým nákladům za vytápění, v létě si zase budete hlavně v podkroví užívat nechtěnou saunu. Všechny tyto problémy se však dají vyřešit jednoduše – správným zateplením. A pokud si zvolíte PUR pěnu, právě květen je jedním z nejvhodnějších měsíců pro její aplikaci.

Polyuretanová pěna je oblíbeným izolačním materiálem. Aplikuje se nástřikem dvou látek, které se v nástřikové pistoli smíchají a okamžitě po aplikaci se mnohonásobně zvětší. Díky tomu se látka dostane do opravdu každé skuliny a spáry a vy tak získáte souvislou vrstvu zateplení bez jakýchkoliv mezer, kterými by mohlo unikat teplo.

Vyšší investice, která se ale brzy vrátí

Je pravdou, že investice do zateplení polyuretanovou pěnou je ve srovnání s ostatními materiály o něco nákladnější. Díky tomu, že při správné aplikaci dokáže ušetřit až 70 % nákladů, se vám celá investice vrátí právě na velkých úsporách za topení už za 3-5 let.

Na rozdíl od ostatních zateplovacích materiálů Chytrá pěna časem neztrácí svoje vlastnosti. Nehrozí tak, že by vám postupně ubývala, drolila se, nebo třeba že by ji požírali hlodavci. Těm totiž pěna, na rozdíl od minerální vaty, opravdu nechutná. Díky tomu tak získáte zateplení, které vám vydrží opravdu desítky let.

Rodinný dům za jeden den? Není problém

Mnoho z nás má určitě zkušenosti s tím, jak dlouho trvá zateplit rodinný dům vatou nebo polystyrenem. Pokud se obáváte, že i při zateplování Chytrou pěnou budete muset doma snášet stavební ruch celý týden, můžete být v klidu. Běžný rodinný dům totiž zateplíme během jediného dne. Po aplikaci po sobě také samozřejmě uklidíme. Jedinou změnou po naší návštěvě tak bude dokonale provedené zateplení.

Vždy dbejte na kvalitu

Polyuretanová pěna poskytuje spoustu skvělých vlastností. Aby však byly zaručeny, je třeba vybrat si i kvalitní firmu, která vám bude pěnu aplikovat. Právě zkušenosti technika a dodržení všech stanovených postupů a standardů, jsou nezbytné pro kvalitně provedené zateplení. Proto u nás v Chytré pěně naše techniky pravidelně školíme a klademe velký důraz na jejich odbornost a kvalitně odvedenou práci. Celý květen navíc nabízíme 10% slevu na všechny aplikace. Tak neváhejte a připravte se na léto co nejdříve.

Autor článku:

Petr Drochýtek

Specialista na zateplení PUR pěnou.info@chytrapena.cz

Specialista na zateplení PUR pěnou.