logo Viac než izolácia...

Potrebujete poradiť?

+420 735 700 770 po−pia 8:00 - 17:00
sk
  • cs

Potřebujete poradit

+420 735 700 770

Články blogu

picture

Proč zateplit také sklep?

23.9.2019

Sklepem uniká velké množství tepla a často bývá vystaven vlhkosti a spodní vodě. Také se s tím doma potýkáte?

Vhodná izolace je účinným způsobem, jak se podobných starostí zbavit. Zjistěte, jak na to. Teplo z domu nejčastěji uniká stěnami, okny, stropem, ale také podlahou.

Proto nezapomeňte ani na důkladné zateplení sklepa.

Jak se připravit na izolaci PUR pěnou?

6.8.2019

Budete zateplovat dům? Chcete, aby izolace proběhla co nejrychleji, ale nevíte jak se předem připravit? V našem článku vám poradíme, co všechno schovat, zakrýt nebo utěsnit před samotnou aplikací PUR pěny.

Máte místo podkroví rozpálenou saunu? Pomůže vám zateplení i pokojové květiny

3.7.2019

Nezateplené podkroví je noční můrou každého, kdo v něm v létě musí bydlet. Pokud v něm ale teplota dlouhodobě dosahuje takových hodnot, že se podkroví stává neobyvatelným, je rozhodně na čase s tím něco dělat. Ideální variantou je podkroví zateplit. Zajistíte si tím nejenom větší chlad během léta, ale také velké úspory za topení během zimy. Podkroví je totiž místo, kudy uniká největší množství tepla. Se správným zateplením můžete výrazně ušetřit na nákladech za vytápění - až 70 %.

Ideální čas na zateplování? Květen!

25.4.2019

Máte v plánu zateplit si svůj dům nebo zahradu, ale pořád váháte, kdy se do toho pustit? Tak na nic nečekejte a začněte ihned z jara.

Jedině tak budete mít svůj dům připravený už na letní vedra. 

Špatně, nebo dokonce vůbec nezateplený dům vám přinese spoustu starostí.

10 důvodů, proč si vybrat právě Chytrou pěnu

11.2.2019

Tepelná izolace je v dnešní době nezbytnou součástí každého domu. Přináší mnoho praktických výhod a také nemalé finanční úspory. V současnosti se však na trhu objevuje mnoho typů zateplení a firem, po jejichž návštěvě budete spíše než uspořené peníze počítat náklady na opravu. Jedním z nejlepších řešení je použití Chytré pěny. Pokud jste o ní ještě neslyšeli nebo stále váháte, podívejte se do článku na 10 důvodů, proč je v současnosti tou nejlepší variantou pro zateplení domu.

Jak vybrat správný materiál pro zateplení?

23.8.2018

Správné zateplení domu zabrání tepelným ztrátám a dokáže vám tak ušetřit velké množství peněz. V současnosti máte mnoho možností, čím svůj dům zateplit a ne vždy je snadné zvolit ten pravý způsob, který vám v dlouhodobém horizontu peníze opravdu ušetří. Proto jsme pro vás porovnali tři nejpoužívanější izolační materiály: polystyren, minerální vatu a polyuretanovou pěnu.

Autori blogu